Teamlogo's uploaden

Voeg een logo van ieder team toe

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klik in de linker zijbalk op Deelnemers en open het tabblad Teams. Zorg er nu voor dat je de kolom Logo's hebt ingeschakeld op het paneel met Informatie over de teams. Klik vervolgens op het bewerkingspotlood naast een team om een logo te uploaden.

Momenteel is er geen manier om alle logo's in bulk te uploaden of om logo's van andere toernooien te hergebruiken. Je moet logo's individueel naar elk team uploaden.

We raden aan transparante .png afbeeldingen te uploaden voor het beste resultaat. De logo's worden automatisch gecomprimeerd om de bestandsgrootte te verminderen.