FAQ - Presentatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kan ik de toernooiwebsite integreren of embedden in mijn eigen website?

We raden aan om een knop of link op je eigen site te maken om mensen door te sturen naar de Tournify-website. We hebben momenteel geen specifieke widgets beschikbaar om Tournify-gegevens op je eigen website op te nemen. Je kunt proberen een iFrame te gebruiken, maar we raden dit af omdat dit waarschijnlijk problemen met scrollen veroorzaakt, vooral op mobiele apparaten.

Hoe genereer ik een QR-code voor mijn toernooiwebsite?

Om een QR-code voor je toernooi te maken, ga je naar de pagina Presentatie, open je het tabblad Website & App en klik je op Publieke link aanmaken. Nadat de link is gegenereerd, verschijnt de optie om een QR-code te downloaden direct daaronder.

Hoe kan ik de toernooibeschrijving wijzigen?

Op je toernooiwebsite zie je mogelijk het bericht: "Nog niks te melden. Hier deelt de organisator nuttige informatie over het toernooi" Dit tijdelijke bericht verschijnt wanneer een toernooibeschrijving nog niet is toegevoegd aan de Toernooi-pagina. Om een eigen beschrijving toe te voegen, ga je naar de pagina Presentatie via het menu aan de linkerkant en selecteer het tabblad Website & App. Klik vervolgens onder het kopje Pagina's op de knop Pagina bewerken onder de Toernooi-pagina. Hier kun je een beschrijving intypen en ook bijlagen en afbeeldingen toevoegen. De toernooipagina is ook de ideale plaats om je reglement of spelregels op te nemen.

Ik kan geen website link of URL aanmaken?

Als je problemen ondervindt bij het aanmaken van een toernooiwebsite, dan komt dit waarschijnlijk door het gebruik van hoofdletters bij het intypen van het laatste deel van de URL. Zorg ervoor dat je alleen kleine letters gebruikt.

Ik wil geen standen of resultaten publiceren, is dat mogelijk?

Op dit moment bieden we geen functie aan om scores of uitslagen voor specifieke divisies voor het publiek te verbergen. Als je liever geen uitslagen wilt laten zien, voer dan simpelweg geen scores in. Als alternatief kan je ook een nieuwe aangepaste puntentelling aanmaken onder Algemeen > Puntentelling waarbij je nul punten toekent voor een overwinning en gelijkspel. Wijs deze puntentelling toe aan de juiste poules of fases op de Indeling pagina, door op het pennetje naast de naam van een fase of poule te klikken.

Hebben jullie een API?

Helaas hebben we op dit moment geen publieke API beschikbaar.

Kan ik inloggen op de Android- of iOS-app?

In onze Android of iOS app kan je niet inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Voor het invullen van uitslagen via je telefoon of tablet ga je het beste gewoon naar de mobiele website in je browser. Alle pagina's in de beheeromgeving zijn volledig geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten. Hoewel je er dus geen algemene inlegfunctie in de app is, kan je wel unieke inloglinks delen met teams of met scheidsrechters. Daarmee kunnen ze de uitslagen van hun eigen wedstrijden invullen via je toernooiwebsite en de app.

Ik kan een toernooi niet vinden in de app?

Als je een toernooi niet kunt vinden in de app, dan komt dit waarschijnlijk doordat de organisator van het toernooi de app niet heeft ingeschakeld voor dit evenement. Als organisator moet je eerst de app activeren via de Presentatie-instellingen. Pas wanneer deze is ingeschakeld, wordt het toernooi vindbaar binnen de app. Gebruikers kunnen zoeken op de naam van het toernooi. Helaas hebben we op dit moment nog geen andere filters beschikbaar, dus het zoeken naar toernooien op basis van sport, locatie of niveau is nog niet mogelijk.

Kan ik eigen pushberichten naar spelers sturen via de app?

Helaas bieden we momenteel geen functie om eigen pushbmeldingen naar spelers te sturen via de Android- of iOS-app. We sturen alleen automatisch pushmeldingen met een herinnering voor iedere wedstrijd en om aan te geven dat er een uitslag is ingediend.

Kan ik de scheidsrechters verbergen van de toernooiwebsite, diavoorstelling en app?

Momenteel is het niet mogelijk om scheidsrechters voor het publiek te verbergen zodra deze aan wedstrijden zijn toegewezen. Als je hun echte namen liever niet wilt tonen, dan raden we aan om de namen te anonimiseren.

Kan ik de link van mijn vorige toernooi hergebruiken?

Ja, je kunt de URL van een van je vorige toernooien hergebruiken. Open het vorige toernooi, ga naar de Presentatie > Website & App en klik op de publieke website link. Verwijder vervolgens het laatste deel van de URL zoals je dat eerder had ingevoerd en klik op ‘opslaan’. De link is nu weer beschikbaar voor je nieuwe toernooi.