Alle collectiesDeelnemersScheidsrechters
Laat scheidsrechters scores invullen

Deel unieke inloglinks

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de scheidsrechters direct uitslagen laten invullen, zonder dat ze hiervoor een eigen Tournify account hoeven te hebben. Hiervoor hoef je alleen maar een unieke inloglink met elke scheidsrechter te delen. Deze inloglinks zijn te vinden op de pagina Deelnemers > Scheidsrechters. Zorg ervoor dat de kolom Inloglinks is aangevinkt op het paneel Informatie over de scheidsrechters. De links worden alleen gegenereerd als je een toernooiwebsite hebt gemaakt op de pagina Presentatie.

Door op een inloglink te klikken, kan de scheidsrechter scores invoeren voor zijn of haar wedstrijden via de toernooiwebsite, zonder een gebruikersnaam of wachtwoord te hoeven gebruiken. Als je je toernooi hebt opgenomen in de Tournify-app en de scheidsrechter heeft deze geïnstalleerd, dan kan deze op het icoon met het belletje 🔔 klikken om verder te gaan in de app. Er is momenteel geen admin-login voor de app om de scores van alle wedstrijden door te geven en je zult de inloglinks buiten Tournify om naar elke scheidsrechter moeten sturen, bijvoorbeeld via WhatsApp of e-mail.

Als ingelogde toernooiadmin kun je een door een scheidsrechter ingevulde wedstrijduitslag overrulen. Een scheidsrechter kan een score niet aanpassen nadat deze is ingediend.

Het is alleen mogelijk om via de inloglinks scores door te geven voor fasen die momenteel bezig zijn. Zodra een fase is afgelopen (door op de Startknop op de pagina Resultaten te klikken), wordt de mogelijkheid om scores voor eerdere fasen in te dienen uitgeschakeld.

Op dit moment is het niet mogelijk om spelersstatistieken in te voeren via de inloglinks. Als je spelersstatistieken hebt ingeschakeld gebruik je de admin om scores in te vullen.