🥇 Uitslagen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nu de teams zijn toegevoegd, indelingen zijn gemaakt en de wedstrijden zijn gepland, is het tijd om binnengekomen resultaten te verwerken tijdens het toernooi. Log in op Tournify op elk apparaat en navigeer naar de Resultaten-pagina om eenvoudig wedstrijduitslagen in te vullen. Meerdere mensen kunnen dit tegelijkertijd doen: je kunt je inloggegevens delen of mede-organisatoren als beheerders toevoegen via Deelnemers > Beheerders.

We hebben een nog eenvoudigere manier ontwikkeld voor scheidsrechters om scores in te vullen, zonder dat ze een Tournify account hoeven aan te maken. Ga naar Deelnemers > Scheidsrechters en zorg ervoor dat de kolom Inloglink is ingeschakeld in het paneel met Informatie over de scheidsrechters. Deze unieke links stellen scheidsrechters in staat om scores in te vullen via je toernooiwebsite of de Tournify-app. Laten we een link kopiëren naar een ander tabblad in onze browser en proberen een testresultaat door te geven. Het is enorm eenvoudig. Als de website op een mobiele telefoon wordt geopend en de scheidsrechter heeft de Tournify Android- of iOS-app geïnstalleerd, dan kan deze op het belicoon 🔔 klikken om ook in de app in te loggen.

Als je teams zelf scores van hun eigen wedstrijden wilt laten doorgeven, ga dan naar het tabblad Teams. Je zult zien dat elk team ook een unieke inloglink heeft. Als je onze ingebouwde registratiepagina gebruikt, dan kan de inloglink automatisch worden toegevoegd aan de bevestigingsmail die naar elk team wordt gestuurd na het invullen van het formulier. In alle andere gevallen kun je de inloglinks naar teams of scheidsrechters sturen met behulp van een externe tool, zoals e-mail of WhatsApp. Op dit moment is er geen algemene inloglink beschikbaar, om scores voor alle wedstrijden door te geven.

Laten we terugkeren naar de pagina Resultaten en het onderdeel Voortgang onder de loep nemen, bovenaan de pagina. Zodra alle resultaten van een fase binnen zijn, klik je op de Startknop om naar de volgende fase te gaan. Dit proces vereist met opzet een handmatige handeling, zodat jij als organisator altijd de controle hebt. Door op Start te klikken, krijg je een overzicht te zien van hoe de teams hebben gepresteerd en hoe ze op basis van de eerder gemaakte verwijzingen op de Indeling pagina, naar de volgende fase zullen gaan. Als alles er goed uitziet, kun je alles bevestigen en de nieuwe wedstrijden zullen zichtbaar zijn voor de teams.

Voel je vrij om dit proces te testen, maar vergeet niet om daarna op Terug te klikken om alles weer terug te draaien. Wanneer je op Start drukt, worden de posities gebaseerd op de standen op dat exacte moment, dus over het algemeen moet je wachten tot alle wedstrijden van de vorige fase zijn voltooid voordat je naar de volgende fase gaat.