Scores invoeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt twee opties om wedstrijdscores in Tournify in te voeren: ofwel via de Resultaten pagina van de beheeromgeving of door gebruik te maken van inloglinks.

Scores invoeren via het Resultaten pagina

Log in op je account, ga naar het toernooi en open het tabblad Resultaten. Klik op Vul in om een uitslag in te voeren. Deze methode is ook erg handig bij gebruik van een mobiele telefoon of tablet, omdat het de eenvoudigste manier is om scores voor al je wedstrijden in te vullen. De beheeromgeving van het toernooi werkt op apparaten van alle schermgroottes.

Je hebt de optie om een ander Tournify-account de rechten te geven om scores voor jouw toernooi in te voeren zonder daarbij toegang te verlenen tot het volledige beheer. Om beheerders met specifieke rechten toe te voegen, ga je naar Deelnemers > Beheerders.

Scores invoeren via unieke inloglinks

Je kunt de taak van het invoeren van uitslagen ook uit handen geven aan teams, spelers of scheidsrechters. Volg deze instructies om hier meer over te lezen:

Inloglinks zijn specifiek voor teams, spelers of scheidsrechters. Op dit moment bestaat er géén universele inloglink voor het invullen van de scores van alle wedstrijden.

Je kunt nog geen spelersstatistieken invoeren via de inloglinks. Als je spelersstatistieken bijhoudt, dan voer je de scores het beste in via de beheeromgeving.