📺 Presentatie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn drie manieren om je toernooi te presenteren aan spelers en toeschouwers.

Ten eerste kun je met slechts twee klikken een eigen toernooiwebsite opzetten. Maak een website link aan, klik op Opslaan en je bent live. Er is een QR-code beschikbaar om af te drukken. Voordat we de website zelf gaan bekijken is het eerst tijd om de startpagina te personaliseren.

Scroll naar Pagina's en klik op de knop Pagina bewerken onder de Info-pagina om tekst, bijlagen en afbeeldingen toe te voegen en bezoekers welkom te heten op je website. Als je voor het toernooi een upgrade hebt aangeschaft, dan kun je ook de branding verder aanpassen. De website ziet er op die manier fantastisch uit met je eigen kleuren, logo en achtergrond. Daarnaast kun je je sponsoren uitlichten door ook hun logo's te uploaden.

Laten we eens kijken naar onze live website, die geoptimaliseerd is voor alle schermgroottes. De website wordt in realtime bijgewerkt zodra er nieuwe resultaten binnen komen, en spelers kunnen hun favoriete teams gemakkelijk markeren om op de hoogte te blijven van aankomende wedstrijden, laatste resultaten en standen.

Tournify is ook beschikbaar als een iOS en Android app. Om je toernooi vindbaar te maken in de app, hoef je alleen maar de schakelaar Toon toernooi in app om te zetten. Spelers die een team als favoriet hebben gemarkeerd in de app, ontvangen een handige notificatie voorafgaand aan hun wedstrijden.

Tot slot is er een diavoorstelling, die je in staat stelt om het toernooi op een groot scherm te presenteren, zoals met een beamer of op een televisie. Begin met het aanmaken van je eerste dia en voeg elementen toe. De hoeveelheid informatie die op één dia past, hangt af van de grootte van de elementen en de geselecteerde lettergrootte. Voor deze dia voegen we twee poules toe. Op de volgende dia kunnen we de laatste poule weergeven en onze sponsors uitlichten. Je kunt ook tekst, afbeeldingen, QR-codes en slides met aankomende wedstrijden, laatste resultaten en ranglijsten toevoegen.

Vergeet niet dia's als Actief te markeren zodat ze in de presentatie opgenomen worden. Je kunt de diavoorstelling presenteren door de URL te openen in de ingebouwde browser van een smart TV, maar let erop dat niet alle televisies de technieken ondersteunen die we gebruiken. De meest betrouwbare methode is om een laptop met een HDMI-kabel aan te sluiten op een beamer of TV.

Dat is het voor nu! Om meer te weten te komen over hoe scheidsrechters gemakkelijk scores kunnen indienen via de toernooiwebsite en app, bekijk je onze volgende video waarin we de pagina Resultaten doorlopen.