Wedstrijdschema exporteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar de Schema pagina en klik op Exporteer > Wedstrijdschema om een export van het schema te maken in Excel (CSV) of PDF formaat. Selecteer nu de fases die je wilt opnemen in de export en kies hoe je wilt dat de wedstrijden gesorteerd worden (op tijd, veld, poule of team). Optioneel kunnen de resultaten en evenementen worden opgenomen.

Tip: bekijk de pagina Presentatie om een toernooiwebsite aan te maken en presenteer je toernooi op een geweldige manier aan de spelers en fans.

Er is op dit moment geen optie om de poule-standen of indelingen te exporteren. We raden aan om een diavoorstelling te maken en screenshots van de dia's te nemen als je deze wilt afdrukken.