Alle collectiesUitlegvideo's
💰 Upgrades en abonnementen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Tournify bieden we losse upgrades aan die steeds geldig zijn voor de organisatie van één toernooi. Bezoek onze website en scroll naar de prijssectie om hierover meer te weten te komen.

Toernooien met maximaal 8 teams of spelers zijn gratis. Als je meer deelnemers in je evenement hebt, of gebruik wilt maken van onze extra functionaliteiten, dan kun je je toernooi upgraden naar Wereldklasse of Legendarisch.

Door te upgraden naar Wereldklasse kun je tot 60 teams of spelers in je toernooi kwijt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de vormgeving aan te passen, je sponsoren te tonen en het toernooi te publiceren in onze Android & iOS app. Als je meer dan 60 teams hebt, is de Legendarisch upgrade perfect voor jou. Deze stelt je in staat onbeperkt teams toe te voegen en bevat alle andere functies van het Wereldklasse pakket.

Voor online esports toernooien die geen veldplanning vereisen, bieden we ook een "Pro" upgrade aan. In de Pro-versie worden de wedstrijden automatisch in speelrondes verdeeld, waardoor het niet mogelijk is om een veld- of scheidsrechter-planning te maken.

Let erop dat alle upgrades per toernooi zijn. Dit betekent dat één upgrade je de mogelijkheid geeft om één toernooi te organiseren, waarna het wordt afgesloten. Het toernooi blijft altijd inzichtelijk, maar je hebt een nieuwe upgrade nodig als je nog een toernooi met meer dan 8 teams wilt organiseren, of een nieuwe editie van het toernooi wilt plannen.

Goed om te weten: Je kunt meerdere categorieën, zoals verschillende leeftijdsgroepen, binnen een enkel toernooi integreren door divisies in te stellen op de Algemeen pagina van je toernooi. Om een upgrade aan te schaffen, klik je simpelweg op de knop Upgrade in de blauwe balk bovenin.

Naast deze upgrades per toernooi bieden we ook een jaarabonnement. Deze optie is het meest voordelig wanneer je jaarlijks 10+ toernooien organiseert. Om hier meer te weten over te komen, kun je de brochure aanvragen op onze website.