Alle collectiesUpgrades en abonnementen
FAQ - Upgrades en abonnementen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat betekent de vervaldatum op een factuur?

De vervaldatum op de factuur geeft de uiterste datum aan waarop de betaling bij ons moet binnen zijn. We zijn wettelijk verplicht deze datum op de factuur te vermelden. Als de factuur al betaald is, hoef je je geen zorgen te maken over de vervaldatum. De vervaldatum heeft verder niks te maken met de geldigheid van je toernooi-upgrade. Je upgrade is gekoppeld aan het specifieke toernooi waarvoor deze is aangeschaft en blijft geldig tot je toernooi helemaal is afgelopen.

Ik probeer de gratis versie te gebruiken, maar blijf meldingen krijgen om te upgraden. Hoe kan ik verder gaan?

Met de gratis versie kan je toernooien met maximaal acht teams organiseren, wat betekent dat je nooit meer dan acht teams aan de poules kunt toevoegen. Je kunt al wel een volledige indeling klaarzetten, maar nog even wachten met het indelen van de teams in de poules. Ondertussen kan je de rest van de software al helemaal uittesten en bijvoorbeeld een speelschema en toernooiwebsite maken. Zo weet je zeker dat de app precies is wat je zoekt, voordat je een upgrade hoeft aan te schaffen en de resterende teams in de poules kunt indelen.

Kan Tournify mijn toernooi sponsoren?

Leuk dat je Tournify overweegt als mogelijke sponsor voor je evenement. Zoals je zult begrijpen, ontvangen we ontzettend veel sponsorverzoeken. We weten dat veel toernooien werken met krappe budgetten en vaak afhankelijk zijn van sponsoring. Onze klanten zijn echter vrijwel altijd organisaties zonder winstoogmerk, zoals scholen, clubs en verenigingen. Wij proberen fantastische software te ontwikkelen waar gebruikers bereid zijn om iets voor te betalen. Dat is ook de reden dat we nergens op ons platform advertenties tonen. Met onze upgrades per toernooi, hopen we de software toegankelijk te maken voor iedereen die het waard vindt om een klein bedrag te investeren. Met deze investering kan je je eigen taken vereenvoudigen en de best mogelijke ervaring voor spelers en bezoekers bieden. Met jouw bijdrage steun je ook de doorontwikkeling van de app. We gaan dus over het algemeen helaas niet in op sponsorverzoeken, met uitzondering van een paar door ons geselecteerde toernooien die volledig voor het goede doel worden georganiseerd.