Scheidsrechters plannen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je je wedstrijden op de speelvelden hebt ingepland, heb je de mogelijkheid om scheidsrechters toe te wijzen. Om dit te doen, ga je naar het paneel Scheidsrechters door op het fluitje in de rechter zijbalk op het Schema pagina te klikken. Hier kun je het aantal scheidsrechters per wedstrijd instellen en de knop Indelen gebruiken om automatisch scheidsrechters toe te wijzen. Je kunt scheidsrechters ook handmatig koppelen aan wedstrijden door ze van de zijbalk naar een wedstrijd te slepen, of door op het potloodje naast een wedstrijd te klikken.

Volg deze links om meer te leren over het beheer van scheidsrechters op de Deelnemers > Scheidsrechters pagina:

Je kunt voordat je scheidsrechters automatisch plant, nog een hoop wensen meegeven aan de scheidsrechters. Met deze wensen wordt vervolgens rekening gehouden bij het automatisch plannen. We hebben ook de mogelijkheid om teams als scheidsrechters voor hun eigen wedstrijden te fungeren.