Alle collectiesIndeling
Markeer een team als "afwezig"
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een last-minute afzegging hebt en een team komt niet opdagen, dan raden we aan om geen volledig nieuw schema te maken als het schema al aan de andere teams is gecommuniceerd. Ga in plaats daarvan naar de Indeling pagina, klik op het afwezige team in de poule en selecteer "Afwezig". Dit houdt het volledige schema intact, maar verbergt alle wedstrijden van het afwezige team voor het publiek. Het team wordt ook verwijderd uit de stand in de poule.