Alle collectiesDeelnemersTeams
Teams toevoegen of importeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klik in de linker zijbalk op Deelnemers en open het tabblad Teams.

Een team toevoegen

Klik op Team toevoegen en voer de naam van het team in. Klik op Toevoegen om te bevestigen.

Teams importeren

Als je een lijst met teams uit bijvoorbeeld Excel wilt importeren, klik dan op Team toevoegen en selecteer Meerdere Teams. Je kunt een lijst met teams in het tekstvak plakken. Zorg ervoor dat elk team op een aparte regel staat.

Als je meer informatie over de teams wilt bijhouden (zoals e-mailadressen), open dan het paneel met Informatie over de teams en vink de juiste kolommen aan of voeg je eigen kolommen toe. Zorg er vervolgens bij de import voor dat de volgorde van de kolommen uit je import overeenkomt met de kolommen die je in Tournify hebt aanstaan.

Als je meerdere divisies hebt aangemaakt, kun je bovenaan de pagina Teams tussen de divisies schakelen. Nieuwe teams worden toegevoegd aan de divisie die je op dat moment open hebt staan.