Alle collectiesDeelnemers
⚡️ Teams, scheidsrechters en beheerders toevoegen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de Deelnemers pagina, kan je de teams en scheidsrechters toevoegen en beheren en je kunt mede-organisatoren uitnodigen om mee te werken aan het toernooi.

Teams beheren

Bij Teams kan je met de knop Team toevoegen steeds één team toevoegen of meerdere teams tegelijk toevoegen. Nadat je op de knop hebt gedrukt kan je de naam van het team invoeren. Als je voor meerdere teams kiest, dan moet je elk team op een aparte regel zetten. Als je naast de teamnaam nog meer informatie van elk team wilt bijhouden, dan kan je op Informatie over de teams klikken. Daar kan je kiezen of je wilt bijhouden uit welk land een team komt, of het team al aanwezig is en betaald heeft en wanneer je deze hebt toegevoegd. Klik op Informatieveld toevoegen als je nog iets wilt bijhouden voor je eigen administratie.

Nadat de teams zijn toegevoegd kan je deze bewerken door op het pennetje achter de teamnaam te klikken. Je kunt ook een team (of meerdere) selecteren om deze te verwijderen of te verplaatsen naar een andere divisie.

Als je meerdere divisies hebt aangemaakt, dan kan je bovenaan de Teams pagina schakelen tussen de verschillende divisies. Nieuwe teams worden toegevoegd aan de divisie die je op dat moment open hebt staan.

Scheidsrechters beheren

Bij Scheidsrechters kan je met de knop Scheidsrechter toevoegen steeds één scheidsrechter toevoegen of meerdere scheidsrechters tegelijk toevoegen. Nadat je op de knop hebt gedrukt kan je de naam van de scheidsrechter invoeren. Als je voor meerdere scheidsrechters kiest, dan moet je elke scheidsrechter op een aparte regel zetten.

Nadat de scheidsrechters zijn toegevoegd kan je deze bewerken door op het pennetje achter de naam van de scheidsrechter te klikken. Je kunt ook een scheidsrechter (of meerdere) selecteren om deze te verwijderen of te verplaatsen naar een andere divisie.

Beheerders toevoegen

Als je met meerdere mensen aan hetzelfde toernooi wilt werken, dan zou je natuurlijk je Tournify inloggegevens met je mede-organisatoren kunnen delen. Maar je kunt ook aan ze vragen of ze zelf een account op Tournify willen aanmaken. Daarna kan je door bij Beheerders op de knop Beheerder toevoegen te klikken, je toernooi delen met dit account. Per mede-beheerder kan je instellen welke rechten deze mag hebben. Je kunt dus kiezen welke paginaʼs van het toernooi dit account allemaal mag bekijken en bewerken. Zo kan je instellen dat een extra account bijvoorbeeld alleen maar resultaten mag verwerken, maar niet de teams of indeling kan aanpassen.

Je kunt alleen een e-mailadres toevoegen waarmee al een account op Tournify is aangemaakt. Bestaat het account nog niet? Vraag de mede-beheerder dan om eerst een (gratis) Tournify account aan te maken.