Alle collectiesResultaten
⚡️ Resultaten verwerken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Van alle wedstrijden die je in het schema hebt gezet, kan je op de pagina Resultaten de scores verwerken. Klik simpelweg op Vul in om een score door te geven. Als je een score wilt aanpassen of wissen dan klik je op een ingevulde score. Als je meerdere data of locaties hebt dan kan je op de datum of locatie klikken bovenin je scherm om de weergave te wisselen.

💡 Bekijk de onderstaande handleiding om het invoeren van uitslagen uit handen te geven aan teams, spelers of scheidsrechters:

Bovenin zie je de voortgang van het toernooi. Als je toernooi(-indeling) uit meerdere fases bestaat, dan kan je op de Start knop drukken om een volgende fase te beginnen. De teams worden dan automatisch voor je ingevuld op basis van wat je hebt ingesteld op de Indeling pagina.

Rechtsboven kan je klikken op Ranglijst, waarmee je de ranglijst van het toernooi kunt bekijken. De ranglijst wordt automatisch bijgewerkt als er nieuwe scores zijn ingevuld. Dit kan je bijvoorbeeld gebruiken bij de prijsuitreiking.

Ook rechtsboven kan je op Exporteer klikken. Daarmee kan je het wedstrijdschema of wedstrijdbriefjes exporteren naar PDF, die je vervolgens kunt afdrukken.