Alle collectiesDeelnemersScheidsrechters
Scheidsrechters toevoegen of importeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klik in de linker zijbalk op Deelnemers en open het tabblad Scheidsrechters.

Scheidsrechters toevoegen

Klik op Voeg scheidsrechter toe en voer de naam van de scheidsrechter in. Klik op Toevoegen om te bevestigen.

Scheidsrechters importeren

Als je een lijst met scheidsrechters (uit bijvoorbeeld Excel) wilt importeren, klik dan op Voeg scheidsrechter toe en selecteer Meerdere. Plak vervolgens de lijst van scheidsrechters in het tekstgebied. Zorg ervoor dat je elke scheidsrechter op een aparte rij zet.