Alle collectiesDeelnemersTeams
Mollie koppeling: hulpgids

Los de problemen op wanneer het niet lukt om betalingen te ontvangen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mollie is verbonden, maar de betaalpagina wordt niet getoond?

Wanneer je op Volgende klikt bij het inschrijfformulier, maar de pagina blijft hangen en het betalingsscherm niet wordt getoond, dan is er een probleem met je Mollie-instellingen. Volg de onderstaande stappen:

1. Controleer of je account correct is gekoppeld aan Mollie
    Klik op de Mollie Connect knop vanuit de sectie Presentatie > Website & App > Pagina's > Inschrijven > Pagina bewerken. Je zou een melding moeten zien die aangeeft "Je account is verbonden met Mollie".

2. Controleer of het Tournify websiteprofiel correct is ingesteld in Mollie
    Log in op je Mollie dashboard, klik op de naam van je organisatie in de linkerbovenhoek en kies Organisatie instellingen. Zorg ervoor dat je een profiel hebt met de naam Tournify. Als je nog geen Tournify-profiel hebt, klik dan op Websiteprofiel aanmaken. Voer je eigen gegevens in onder Contactinformatie, maar voer "Tournify" in als Geregistreerde handelsnaam.

3. Zorg ervoor dat het Tournify websiteprofiel in Mollie ten minste één actieve betaalmethode heeft
    Open het Tournify websiteprofiel in je Mollie dashboard en ga naar het tabblad

Online betaalmethodes. Zorg ervoor dat je één of meerdere betaalmethoden hebt aangevinkt.

4. Voltooi het volledige Mollie-verificatieproces
    Mollie moet voldoen aan strikte regelgeving, vanuit bijvoorbeeld de overheid en betaalinstituten. Daarom moet elke nieuwe Mollie-gebruiker een verificatieproces doorlopen dat 3-5 werkdagen kan duren. Om sommige betaalmethoden te kunnen activeren, moet je mogelijk nog door een aanvullend beoordelingsproces gaan voordat de betaalmethode actief is. Zie dit Mollie artikel over het beoordelingsproces en zorg er ook voor dat je de nodige informatie aan je website toevoegt, zoals hier beschreven. Je zult geen betalingen kunnen ontvangen als je account en betaalmethoden niet zijn geverifieerd en helaas hebben we geen invloed op deze procedure.

5. Zorg ervoor dat je de juiste organisatie hebt verbonden
    Een Mollie-gebruiker kan meerdere organisaties aan zijn of haar account hebben gekoppeld. Het kan zijn dat Tournify niet is gekoppeld aan de juiste organisatie. Ga naar je Mollie dashboard, selecteer de juiste organisatie via het menu linksboven en klik op Meer > Autorisaties om te controleren of Tournify één van de Geautoriseerde apps is. Zo niet, log dan uit bij Mollie en open Tournify. Klik op Mollie Connect en druk op het rode reconnect icoon 🔃. Klik nu weer op Mollie Connect, log in op Mollie en zorg ervoor dat je de juiste organisatie selecteert uit het keuzemenu dat verschijnt.

Ik zie de Mollie Connect button niet wanneer ik probeer online betalingen te activeren?

Als je de Mollie Connect button niet ziet, betekent dit dat je een toernooi bekijkt dat met je account is gedeeld. Alleen de oorspronkelijke eigenaar van het toernooi kan de Mollie-integratie instellen. Eenmaal correct ingesteld voor één toernooi, zal de Mollie-integratie automatisch werken voor alle toernooien die vanuit hetzelfde account zijn aangemaakt.