Velden toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Open de Schema pagina en klik op Veld toevoegen om een nieuw veld aan te maken. Geef het veld een naam en starttijd. Als de knop om een nieuw veld toe te voegen niet zichtbaar is, komt dat waarschijnlijk omdat je al meerdere velden hebt toegevoegd. Scroll even naar rechts om de knop te zien. Je kunt de informatie op elk moment wijzigen door op het potloodje naast de naam van het veld te klikken.

Je kunt een veld elke gewenste naam geven, zoals een veld, hal, baan, bord of console — afhankelijk van jouw type sport of spel.

Om een veld te verwijderen, klik je op het potloodje naast het veld en kies je Veld verwijderen. Het veld wordt dan verwijderd voor alle speeldagen.

Om de starttijd van een veld aan te passen, klik je op het potloodje naast het veld en kies je Veld bewerken. Zo kun je ook een andere starttijd per speeldag instellen.

Op dit moment is het niet mogelijk om een eindtijd van een veld in te stellen. In plaats daarvan worden alle wedstrijden achter elkaar gepland. Het einde van een speeldag wordt bepaald door het aantal geplande wedstrijden en de duur van deze wedstrijden.