Maak een toernooiwebsite
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De toernooiwebsite is de centrale plek voor spelers en fans om op de hoogte te blijven over schema's, standen en uitslagen van jouw toernooi. Zo maak je er één aan:

Activeer je website

Ga naar de pagina Presentatie en klik bij het tabje Website & App op de knop Website link aanmaken om je toernooiwebsite te activeren. Je kunt het laatste deel van de URL zelf intypen. Deel deze link met de spelers en fans.

Het is niet mogelijk om je eigen domein te gebruiken voor het hosten van de toernooiwebsite. We raden je aan om naar de Tournify-website door te linken.

Na het aanmaken van je website kun je een QR-code bekijken en downloaden, die je eventueel kunt afdrukken om op de locatie op te hangen.

Kies de getoonde pagina's

Scroll naar Pagina's om te kiezen welke pagina's je op de website wilt opnemen door steeds het vinkje aan of uit te zetten. Standaard staan de Toernooi, Mijn Team, Standen en Schema pagina al geactiveerd. Je kunt daarnaast de pagina's Scheidsrechters en Inschrijven toevoegen. Om de inhoud aan te passen, klik je op Pagina Bewerken onder de Toernooi of Inschrijven pagina om een beschrijving, bijlagen en afbeeldingen toe te voegen. Voor meer informatie over de mogelijkheid om teams via de toernooiwebsite te laten inschrijven, kan je ons artikel lezen over hoe je een inschrijfpagina kunt openen.

Pas de vormgeving aan en upload sponsorlogo's

De toernooiwebsite ziet er nog beter uit met je eigen kleur, logo, sponsors en achtergrond. Ga naar het tabblad Vormgeving en upload je eigen afbeeldingen.