Alle collectiesPresentatieWebsite & App
De Android & iOS app gebruiken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Tournify app is beschikbaar voor Android & iOS. Spelers, coaches en fans kunnen de app downloaden en zoeken naar hun favoriete toernooien om up-to-date te blijven met de nieuwste schema's, scores en standen. Als organisator moet je de app inschakelen vanuit je Presentatie-instellingen om je toernooi vindbaar te maken in de app.

De app activeren

Klik op Presentatie in het menu aan de linkerkant en open het tabblad Website & App. Zet nu de switch Toon toernooi in app om. Vervolgens word je gevraagd enkele gegevens over het evenement in te voeren om de vindbaarheid van het toernooi in de app te verbeteren. Klik op Opslaan om te bevestigen. Je toernooi is nu beschikbaar in de app en gebruikers kunnen zoeken naar de naam van het evenement.

🔒 Het gebruik van onze Android & iOS presentatie-app is een premium functie en alleen beschikbaar voor toernooien met een upgrade of abonnementhouders.

Pushberichten beheren

In de app hebben gebruikers de optie om hun favoriete teams of spelers te volgen. Ze ontvangen pushberichten over hun wedstrijden, bijvoorbeeld wanneer een nieuwe uitslag binnen is of wanneer een wedstrijd op het punt staat te beginnen. Wedstrijdherinneringen worden standaard 15 minuten voor een wedstrijd verzonden. Je kunt je eigen tijdspanne kiezen door op de knop Beheer push berichten te klikken.

Het is nog niet mogelijk om eigen pushmeldingen naar app-gebruikers te sturen. We hopen in een later stadium ondersteuning voor deze functie te bieden.