Alle collectiesPresentatie
⚡️ Presenteren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Natuurlijk wil je het toernooi kunnen delen met de deelnemers en het publiek. Bij Tournify kan je een publieke website aanmaken, dat is een site waarop je informatie over het toernooi kwijt kunt en ook automatisch het speelschema, de uitslagen en standen te zien zijn. Dan heb je geen programmaboekje meer nodig! Daarnaast kan je televisieschermen, die bijvoorbeeld in de kantine hangen, gebruiken voor het tonen van het schema en de standen. Daarvoor maak je een diavoorstelling aan.

Publieke website

Je moet altijd eerst een publieke link aanmaken. Dat is het adres van de website die je kan delen met de deelnemers en het publiek. De link begint altijd met tournify.nl/live en het gedeelte daarachter kan je zelf intypen. Daarna zul je zien dat je kunt kiezen welke pagina’s je op de publieke website wilt tonen. Je kunt de publieke website van je toernooi altijd openen door in de balk bovenin te klikken op Presentatie > Publieke website.

Android & iOS app

Als je een upgrade hebt gedaan van je toernooi naar het Wereldklasse of Legendarisch pakket, dan kan je jouw toernooi opnemen in de Tournify App, die beschikbaar is voor iOS en Android. Zet de switch om om jouw toernooi vindbaar te maken in de app.

Diavoorstelling

Naast de publieke website, is er ook een diavoorstelling. Dit is een soort Powerpoint presentatie van je toernooi, waarbij je zelf de dia’s aanmaakt. Deze diavoorstelling kan je laten zien op een groot televisiescherm, door bijvoorbeeld een laptop met een HDMI kabel aan te sluiten. Je begint met het toevoegen van een dia. Daarna kan je voor deze dia kiezen welke poules of brackets je wilt laten zien. Je kunt eventueel ook nog een blokje met tekst of een afbeelding aan de dia toevoegen. Het verschilt, afhankelijk van de grootte van je poules en brackets, hoeveel informatie je per dia kwijt kunt. Meestal passen er twee of drie poules per dia bijvoorbeeld. Als je daarna het vinkje bij ‘Actief’ aanzet, dan wordt de dia ook echt opgenomen in de presentatie. Je kunt de diavoorstelling van je toernooi altijd openen door in de balk bovenin te klikken op Presentatie > Diavoorstelling.

Vormgeving

Als je een upgrade hebt gedaan van je toernooi naar het Wereldklasse of Legendarisch pakket, dan kan je de vormgeving van de publieke website en diavoorstelling zelf aanpassen. Je kunt dan een eigen accentkleur kiezen, een logo en achtergrond uploaden en sponsoren vermelden.