Alle collectiesSchema
Wedstrijdbriefjes exporteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om wedstrijdbriefjes of scheidsrechtersbriefjes te exporteren, ga je naar de Schema of Resultaten pagina en klik je op Exporteren > Wedstrijdbriefjes. Je kunt de fasen selecteren en de sortering en grootte van de briefjes kiezen. De wedstrijdbriefjes worden als PDF gedownload en kan je direct afdrukken.

💡 Tip: je kunt scheidsrechters ook direct binnen de app scores laten invullen door unieke inloglinks met hen te delen.

Het is niet mogelijk om het design van de wedstrijdbriefjes aan te passen of afbeeldingen/teamlogo's toe te voegen.